Van carport tot villa. Wij bouwen het!

BOUWEN MET GARANTIES.

de-haas-woningbouw-left

“De Haas is aangesloten bij brancheorganisatie Bouwend Nederland en bij Woningborggarantie”

Van carport tot villa. Wij bouwen het!

 

Een nieuwe woning bouwen als particulier is altijd een hele uitdaging. Door de vele bouwsystemen en aanbieders ziet u waarschijnlijk het bos niet meer. De Haas Dronten neemt u deze zorg uit handen en bouwt de woning die u graag wilt.

 

Wij denken met u mee of u nu een geheel ontwikkelt plan heeft of alleen nog maar een idee… Samen met ons vertrouwde netwerk van architecten, installateurs en ondernemers, werken wij uw idee uit tot uw droomhuis. Onze kracht ligt in het onderhouden van een goed contact met u als opdrachtgever en het vertalen van uw wensen naar een totaaloplossing. Heldere afspraken en persoonlijk contact staan centraal. Wij baseren ons op de laatste inzichten en ontwikkelingen in de bouw. In combinatie met een zorgvuldig bouwproces behalen wij zo een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat.

 

Wij beseffen als geen ander dat uw woongenot voorop staat. Daarom adviseert De Haas Dronten u altijd in de diverse mogelijkheden op technisch en estetisch gebied. Daarom begeleiden wij u stap-voor-stap van idee tot aan de oplevering van uw woning.

 

Geen cataloguswoning maar maatwerk

Wij zijn ambachtelijke bouwers met kennis van diverse bouwvormen: houtskelet, beton, industriële bouw en natuurlijk traditioneel (snelbouw en gevelsteen). Wij hebben een voorliefde voor nieuwbouwwoningen onder moderne architectuur. Maar ook voor het type jaren ’30 woning, de notariswoning, een twee-onder-een-kap en de levensloopbestendige woning (of kangoeroewoning).

Wij bouwen geen cataloguswoning. Kiest u voor De Haas dan kiest u voor een uniek droomhuis. Dat maatwerk ook betaalbaar kan zijn hebben wij onze opdrachtgevers al vaak bewezen.

 

Woningtypen die wij zoal bouwen:

 Villa
Bungalow
 Twee-onder-één-kap woning
 Notariswoning
 Boerderijwoning
 Jaren ’30 woning
 Energie neutraal woning
 Levensloopwoning
 Kangoeroewoning
 CPO projecten

 

CPO: particulier opdrachtgeverschap

Een trend van deze tijd is ‘zelfbouw’ of te wel: collectief particulier opdrachtgeverschap (CPO). Samen met andere mensen realiseert u uw droomhuis binnen in een eigen opgezet nieuwbouwproject. U kunt zo veel geld besparen en samen met anderen uw nieuwe buurt naar wens inrichten. Met onze ruime ervaring in CPO kunnen wij uw project tot een succes maken.

 

Meer informatie over CPO? Bekijkt u dan onderstaand filmpje eens!

De Haas Dronten: uw betrouwbare aannemer

Bouwen is spannend en u wilt dat alles goed geregeld is en dat u niet in de problemen komt op het moment dat er ergens in het proces iets mis gaat. De Haas is daarom aangesloten bij de brancheorganisatie Bouwend Nederland en bij Woningborggarantie: een insolventie- en kwaliteitswaarborg. De laatste heette vroeger GIW. Garanties bieden zekerheid en ontzorgen.

 

Klik hier voor meer informatie over de garanties van bouwbedrijf De Haas.

 

Als het gaat om gedegen, vakkundig en verantwoord bouwen, dan heeft De Haas Dronten een reputatie hoog te houden. Van bouwtekening en vergunning tot en met afwerking en oplevering. U heeft één aanspreekpunt, waar alles voor u wordt geregeld en waar u terecht kunt met vragen en opmerkingen.

 

Kenmerken die u altijd bij ons aan zal treffen:

Uitgebreide inventarisatie van uw woonwensen
Eén vast contactpersoon
Eerlijke en controleerbare offertes
Kwaliteit en ervaring in elke bouwdiscipline
Moderne technische oplossingen
Hedendaagse innovaties
Elk gewenst afwerkingsniveau is mogelijk
 Garantie Bouwend Nederland & Woningborg

 

Pak gerust de telefoon op en maak een afspraak: 0321 74 50 50 of klik op één van onderstaande knoppen en laat uw gegevens achter. Wij nemen dan spoedig contact met u op!

Duurzaam en energiezuinig bouwen Een korte uitleg over de mogelijk-heden van energiezuinig bouwen Woonconcepten voor de oude dag Meerdere termen zijn er tegen-woordig voor de woning die het mogelijk maakt om . . . Bouwen onder architectuur Als u door een gemiddelde woonwijk rijdt, valt het meestal gelijk al op: veel huizen lijken op elkaar. Dakkapel of dakraam plaatsen Een dakraam of dakkapel is vaak een hele investering maar een waardevolle toevoeging op de leefruimte in huis.

“Met een energieverbruik van ca. 50kWh per m2 pj, is een lage energiewoning aanzienlijk zuiniger dan een traditionele woning.”

EEN LAGE ENERGIEWONING. IETS VOOR U?

Een zeer lage energierekening? Werken met natuurlijke materialen? De mogelijkheden zijn enorm als het neerkomt op het bouwen van een zeer energiezuinige woning. Door slim gebruik te maken van onder andere moderne verwarmingstechniek, goede isolatie en energieopwekkingstechniek bouwen wij voor u een zeer energie zuinige woning. Uw woning krijgt hierdoor een EPC waarde tussen de 0,2 en 0,4. Door de goede isolatie, krijgt u een woning met een prettig binnenklimaat en een lage energierekening. Daarnaast is een groen label goed voor de (toekomstige) verkoopwaarde van uw woning.

Lage energie woning