Verhoog de waarde van uw huis.

 

DUURZAAM VERBOUWEN.

de-haas-verbouwen-left

“Een verbouwing levert
naast woongenot ook een waardevermeerdering van uw huis op.”

Uitbouw Swifterbant 1
Dakkapel en uitbouw het Rijpaard Dronten 2

Duurzaam verbouwen met een fraai resultaat

 

Verbouwen van uw woning levert niet alleen woongenot op. Het verhoogt ook de waarde van uw huis. De Haas Dronten heeft alle kennis in huis om uw verbouwplannen tot een goed einde te brengen: van uitbouw of aanbouw tot diverse timmerwerken. Door onze jarenlange ervaring in de bouw realiseren we kleinere tot grotere verbouwingen volgens afspraak en binnen de afgesproken planning. Uw ideeën werken wij graag met u uit tot een passend plan, indien gewenst samen met onze architect.

 

Met het oog op esthetiek

Er zijn veel bouwbedrijven die een verbouwing kunnen realiseren. Wij onderscheiden ons door onze visie op esthetiek. Wij houden rekening met de karakteristieke uitstraling van uw huis en zorgen er bijvoorbeeld voor dat zichtbare afvoeren en leidingen professioneel worden weggewerkt.

 

Verbouwingen die wij zoal realiseren

Omdat er steeds meer mensen thuiswerken is er een steeds grotere vraag naar extra kantoorruimte aan huis. Ook het realiseren van een slaapkamer en badkamer op de begane grond is een veelgevraagde verbouwing. Naast het realiseren van dergelijke ingrijpende verbouwingen kunt u bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld:

 

 het plaatsen van een dakkapel
 een dakraam plaatsen
 zonnecollectoren
 slaapkamer splitsen of samenvoegen
 het verbouwen van de zolder tot leefruimte
 een kap op de garage
 een erker
 serre
 veranda
 carport

 

Begeleiding tijdens verbouwing

Een verbouwing is vaak een ingrijpende klus. Belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Het regelen van vergunningen, het beoordelen van tekeningen en materiaalkeuzes. En hoe zit het met voorzieningen zoals isolatie, ventilatie, afvoeren, elektra etc? De Haas begeleidt u graag door dit proces.

 

Verbouwen? Wij ontzorgen u!

Een verbouwing brengt soms ongemakken met zich mee. Gaat u een aanbouw realiseren met een nieuwe woonkeuken of badkamer? Twee weken in de rommel zitten zonder een mogelijkheid om te douchen of te koken is niet prettig. De Haas begrijpt dat en denkt met u mee door bijvoorbeeld een noodvoorziening te treffen. Wij regelen het voor u, tot in de puntjes…

 

Klik hier voor meer informatie over de garanties van DHD Bouw.

GARANTIES
VAN DE HAAS
DRONTEN

logo-bouwend-nl
logo-woningborg

Duurzaam en energiezuinig bouwen Een korte uitleg over de mogelijk-heden van energiezuinig bouwen Woonconcepten voor de oude dag Meerdere termen zijn er tegen-woordig voor de woning die het mogelijk maakt om . . . Bouwen onder architectuur Als u door een gemiddelde woonwijk rijdt, valt het meestal gelijk al op: veel huizen lijken op elkaar. Dakkapel of dakraam plaatsen Een dakraam of dakkapel is vaak een hele investering maar een waardevolle toevoeging op de leefruimte in huis.