De Haas heeft alle kennis in huis.

HEDENDAAGS RENOVEREN.

de-haas-renoveren-left

“Woningen en bedrijfs-
panden voldoen na een renovatie weer aan de eisen van de tijd.”

Renoveren met het oog op esthetiek

 

Woningen en bedrijfspanden die niet meer voldoen aan de eisen van de tijd hebben niet zelden een grondige herziening nodig. Naast herinrichting worden installaties voor stroom, water en warmte en vaak vervangen. Omdat bouwbedrijf De Haas alle kennis en kunde in huis heeft, worden wij regelmatig ingeschakeld bij renovaties.

 

Er zijn veel bouwbedrijven die een renovatie kunnen realiseren. De Haas Dronten onderscheidt zich door een goede visie op esthetiek. Wij houden rekening met de karakeristieke uitstraling van het pand en zorgen er bijvoorbeeld voor dat zichtbare afvoeren en leidingen professioneel worden weggewerkt.

 

In woningen en bedrijfsgebouwen van nu zijn hedendaagse innovaties niet meer weg te denken. Geautomatiseerde audio- en videosystemen, draadloze wifi, alarmsystemen etc. Voordat wij met een renovatie van start gaan denken de specialisten bij De Haas graag met u mee over dergelijke toepassingen.

 

Klik hier voor de diverse voorbeelden van verbouwingen op onze projectpagina.

 

Restyling en renoveren voor de zakelijke markt

Bouwbedrijf De Haas heeft voor de zakelijke markt al diverse kantoorruimtes en panden gerenoveerd. Door het bestaande pand grondig aan te pakken en te restylen voldoet deze weer aan de hedendaagse eisen en krijgt daarmee een nieuwe representatieve uitstraling. Denk aan bijvoorbeeld een dakrenovatie, gevel-restyling, interieur-herinrichting of een aangepaste buitenruimte.

 

Met een gerenoveerd pand verhoogd u de uitstraling en de waarde van uw vastgoed. Het zorgt voor meer werkplezier, en kunt u een beter product bieden aan nieuwe huurders of kopers.

 

Klik hier voor de renovatieprojecten van De Haas Dronten.

GARANTIES
VAN DE HAAS
DRONTEN

logo-bouwend-nl
logo-woningborg

Duurzaam en energiezuinig bouwen Een korte uitleg over de mogelijk-heden van energiezuinig bouwen Woonconcepten voor de oude dag Meerdere termen zijn er tegen-woordig voor de woning die het mogelijk maakt om . . . Bouwen onder architectuur Als u door een gemiddelde woonwijk rijdt, valt het meestal gelijk al op: veel huizen lijken op elkaar. Dakkapel of dakraam plaatsen Een dakraam of dakkapel is vaak een hele investering maar een waardevolle toevoeging op de leefruimte in huis.