Design bedrijfsrestaurant

Restaurant het Bosch bestaat al ruim dertig jaar onder leiding van patron-cuisinier Ferry van Houten en werd sinds 2010 voorzien van een fantastisch ‘design’ onderkomen.

 

Het oude pand werd door ons compleet vervangen door een schitterend en eigentijds gebouw ontworpen door de architecten Roeland Dreissen en Alex Jager. Modern en toch warm, met theaterkeuken en met veel glas voor een prachtig uitzicht.

Type project
Bedrijfsbouw
Architecten
Roeland Dreissen, Alex Jager
de haas zorgvuldig en goed


“Een zorgvuldig én goed
verlopend bouwproces
resulteert in kwaliteit.”

Jan en Ludo de Haas

DHD Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf in Dronten dat wordt geleidt door twee ervaren generaties De Haas. Samen met een vast team betrokken medewerkers zijn wij dagelijks aanwezig op locatie, om de hoge kwaliteit te waarborgen die u van ons verwacht. “Wij bouwen van carport tot villa en van winkelpand tot bedrijfshal. Onze kracht ligt in het onderhouden van een goed contact met u als opdrachtgever, het vertalen van uw wensen en ons oog voor esthetiek. Een zorgvuldig én goed verlopend bouwproces is daarnaast belangrijk. Zo behalen wij een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat,” aldus Ludo de Haas.

Over DHD Bouw

ONZE SPEERPUNTEN

Kwaliteit staat voorop. Ruim 40 jaar ervaring. Kennis van alle bouwvormen. Bouwen met het oog op esthetiek. Denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Kundig en ervaren personeel. Een modern bouwbedrijf met alle disciplines in huis.