Brouwerij ’t IJ Amsterdam

Het wereldberoemde proeflokaal van Brouwerij ’t IJ groeide uit zijn jasje. Aan ons de taak om het proeflokaal te verbouwen en uit te breiden. Aan de achterzijde is een uitbouw gemaakt met een fraaie lichtstraat zodat je tijdens het drinken van een biertje een prachtig uitzicht op de molen hebt. Het gehele proeflokaal is gestuct en voorzien van nieuw tegelwerk, stalen puien en een nieuwe bar.

 

Het oude pand heeft ook na de verbouwing nog steeds zijn karakteristieke sobere uitstraling. Vele oude details zijn teruggekomen zoals de sierlijsten en de nostalgische tegels. Tip: ga er zeker eens een biertje drinken!

Type project
Renovatie
Ontwerp
Binnenhuisarchitect Pubblik
de haas zorgvuldig en goed


“Een zorgvuldig én goed
verlopend bouwproces
resulteert in kwaliteit.”

Jan en Ludo de Haas

DHD Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf in Dronten dat wordt geleidt door twee ervaren generaties De Haas. Samen met een vast team betrokken medewerkers zijn wij dagelijks aanwezig op locatie, om de hoge kwaliteit te waarborgen die u van ons verwacht. “Wij bouwen van carport tot villa en van winkelpand tot bedrijfshal. Onze kracht ligt in het onderhouden van een goed contact met u als opdrachtgever, het vertalen van uw wensen en ons oog voor esthetiek. Een zorgvuldig én goed verlopend bouwproces is daarnaast belangrijk. Zo behalen wij een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat,” aldus Ludo de Haas.

Over DHD Bouw

ONZE SPEERPUNTEN

Kwaliteit staat voorop. Ruim 40 jaar ervaring. Kennis van alle bouwvormen. Bouwen met het oog op esthetiek. Denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Kundig en ervaren personeel. Een modern bouwbedrijf met alle disciplines in huis.