Nieuwbouw villa Dronten

In Dronten is deze moderne villa met een natuurlijke uitstraling gebouwd. De villa kenmerkt zich door het gebruik van een mix tussen moderne stuc-gevels en natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. De vele grote raampartijen die strategisch zijn geplaatst zorgen voor een zee van licht binnen in de woning.

 

De bijzondere architectuur komt met name mooi tot zijn recht door het gebruik van verschillende lagen. Door de bovenzijde visueel los te koppelen lijkt de bovenzijde bijna te zweven. Hierdoor oogt de woning minder kolossaal terwijl deze toch ruim bemeten is.

Type project
Nieuwbouw villa
de haas zorgvuldig en goed


“Een zorgvuldig én goed
verlopend bouwproces
resulteert in kwaliteit.”

Jan en Ludo de Haas

DHD Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf in Dronten dat wordt geleidt door twee ervaren generaties De Haas. Samen met een vast team betrokken medewerkers zijn wij dagelijks aanwezig op locatie, om de hoge kwaliteit te waarborgen die u van ons verwacht. “Wij bouwen van carport tot villa en van winkelpand tot bedrijfshal. Onze kracht ligt in het onderhouden van een goed contact met u als opdrachtgever, het vertalen van uw wensen en ons oog voor esthetiek. Een zorgvuldig én goed verlopend bouwproces is daarnaast belangrijk. Zo behalen wij een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat,” aldus Ludo de Haas.

Over DHD Bouw

ONZE SPEERPUNTEN

Kwaliteit staat voorop. Ruim 40 jaar ervaring. Kennis van alle bouwvormen. Bouwen met het oog op esthetiek. Denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Kundig en ervaren personeel. Een modern bouwbedrijf met alle disciplines in huis.