Moderne villa Dronten

Aan de Boudewijnlaan te Dronten hebben wij een prachtige moderne villa gerealiseerd. De villa kenmerkt zich door een strakke stijl, gebaseerd op de appelteelt gebouwen die altijd op deze kavel hebben gestaan. Zo heeft de woning uit stekende wangen en een tweekleurig gevelbeeld.

 

De villa is opgetrokken uit een mooie donkere handvorm gevelsteen en een rode keimsteen. Deze rode steen verdwijnt straks achter een prachtige witte keimlaag. Op het erf staan drie verschillende panden die straks allemaal bij elkaar passen qua stijl en kleurbeeld.

 

Voor degene die oog heeft voor detail, alle panden zijn met elkaar uitgelijnd zodat er mooie lange gevellijnen ontstaan. Onze opdrachtgever kennende wordt er een prachtige tuin aangelegd. Een plekje om jaloers op te zijn.

Type project
Nieuwbouw
de haas zorgvuldig en goed


“Een zorgvuldig én goed
verlopend bouwproces
resulteert in kwaliteit.”

Jan en Ludo de Haas

DHD Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf in Dronten dat wordt geleidt door twee ervaren generaties De Haas. Samen met een vast team betrokken medewerkers zijn wij dagelijks aanwezig op locatie, om de hoge kwaliteit te waarborgen die u van ons verwacht. “Wij bouwen van carport tot villa en van winkelpand tot bedrijfshal. Onze kracht ligt in het onderhouden van een goed contact met u als opdrachtgever, het vertalen van uw wensen en ons oog voor esthetiek. Een zorgvuldig én goed verlopend bouwproces is daarnaast belangrijk. Zo behalen wij een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat,” aldus Ludo de Haas.

Over DHD Bouw

ONZE SPEERPUNTEN

Kwaliteit staat voorop. Ruim 40 jaar ervaring. Kennis van alle bouwvormen. Bouwen met het oog op esthetiek. Denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Kundig en ervaren personeel. Een modern bouwbedrijf met alle disciplines in huis.