Bouw huisartsenpraktijk

De huisartsenpraktijk Swifterbant aan de penhoren is de spil in de gezondheidszorg van de bewoners van Swifterbant en omgeving. Tegen de bestaande huisartsenpraktijk werd een nieuw pand door ons neergezet. Aan de achterzijde werd een moderne, transparante praktijkruimte gerealiseerd. Het gebouw kenmerkt zich door veel glas in aluminium vliesgevels en een ranke daklijn.

 

De buitenzijde werd voorzien van een cementgebonden vezelplaat. De binnenzijde kenmerkt zicht door lage wanden met glas er bovenop. Door het unieke luxe plafond en een strakke uitstraling voelen de binnenruimtes heel open en natuurlijk. Toch bieden ze voldoende privacy door de goede akoestische eigenschappen.

 

Het gebouw werd aan de buitenzijde bekleed met cementgebonden panelen en binnen met het houten plafond van Lambri Woonpanels. In het oude pand zijn twee kamers weggehaald. Daarvoor in de plaats is een grotere wachtkamer gekomen en een doorgang naar het nieuwe pand.

 

De balie werd verhuis naar de plek waar voorheen de wachtkamer was en de assistentes kregen allemaal een eigen kamer. Voor de medewerkers van de huisartsenpraktijk en haar bezoekers betekende dit een enorme verbetering. Een prachtig project waar wij trots op zijn.

Type project
Nieuwbouw bedrijfspand
de haas zorgvuldig en goed


“Een zorgvuldig én goed
verlopend bouwproces
resulteert in kwaliteit.”

Jan en Ludo de Haas

DHD Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf in Dronten dat wordt geleidt door twee ervaren generaties De Haas. Samen met een vast team betrokken medewerkers zijn wij dagelijks aanwezig op locatie, om de hoge kwaliteit te waarborgen die u van ons verwacht. “Wij bouwen van carport tot villa en van winkelpand tot bedrijfshal. Onze kracht ligt in het onderhouden van een goed contact met u als opdrachtgever, het vertalen van uw wensen en ons oog voor esthetiek. Een zorgvuldig én goed verlopend bouwproces is daarnaast belangrijk. Zo behalen wij een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat,” aldus Ludo de Haas.

Over DHD Bouw

ONZE SPEERPUNTEN

Kwaliteit staat voorop. Ruim 40 jaar ervaring. Kennis van alle bouwvormen. Bouwen met het oog op esthetiek. Denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Kundig en ervaren personeel. Een modern bouwbedrijf met alle disciplines in huis.