Bedrijfsbouw Dronten

Jaren terug bouwden wij voor Bangma Verpakkingen een bijzonder bedrijfspand voorzien van bedrijfshal,  loadingdocks en kantoren. In 2018 nam Biron Dronten er zijn intrek. Het bedrijfspand werd voor Biron door ons uitgebreid met ca. 4.000 m2 aan opslag en kantoor. Zoekt u een betrouwbare aannemer voor de (ver)bouw van uw nieuwe bedrijfspand? Wij zijn graag uw partner in utiliteitsbouw!

Type project
Nieuwbouw bedrijfspand
de haas zorgvuldig en goed


“Een zorgvuldig én goed
verlopend bouwproces
resulteert in kwaliteit.”

Jan en Ludo de Haas

DHD Bouw is een veelzijdig bouwbedrijf in Dronten dat wordt geleidt door twee ervaren generaties De Haas. Samen met een vast team betrokken medewerkers zijn wij dagelijks aanwezig op locatie, om de hoge kwaliteit te waarborgen die u van ons verwacht. “Wij bouwen van carport tot villa en van winkelpand tot bedrijfshal. Onze kracht ligt in het onderhouden van een goed contact met u als opdrachtgever, het vertalen van uw wensen en ons oog voor esthetiek. Een zorgvuldig én goed verlopend bouwproces is daarnaast belangrijk. Zo behalen wij een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat,” aldus Ludo de Haas.

Over DHD Bouw

ONZE SPEERPUNTEN

Kwaliteit staat voorop. Ruim 40 jaar ervaring. Kennis van alle bouwvormen. Bouwen met het oog op esthetiek. Denken in oplossingen in plaats van onmogelijkheden. Kundig en ervaren personeel. Een modern bouwbedrijf met alle disciplines in huis.