Dakkapel of dakraam plaatsen

Bouwadvies en bouwtips uit de praktijk van uw aannemer uit Dronten, Flevoland

Een dakraam of dakkapel is vaak een hele investering maar een waardevolle toevoeging op de leefruimte in huis. Het ruimtelijk effect en de inval van meer daglicht maakt elke ruimte veel bruikbaarder. U vergroot het woongenot en zeker ook de (toekomstige) verkoopkansen van uw woning.

verbouwen-de-haas

Dakkapel plaatsen? Laat het over aan de specialist!

Het plaatsen van een dakraam of dakkapel is specialistisch werk. De consumenten programma’s op televisie bewijzen het: er zijn veel cowboys op de markt. Het dak is de plek waar wind en neerslag huishoudt: een montage- of constructiefout bemerkt u daarom al snel met alle consequenties van dien. Kies daarom altijd voor een aannemer die kwaliteitsgaranties biedt.

 

Klik hier voor de garanties van De Haas.

Dakkapel en uitbouw het Rijpaard Dronten 1

Wat komt er kijken bij het plaatsen van een dakkapel

De Haas Dronten maakt en plaatst sinds jaar en dag op (bouw)kundige wijze dakramen en dakkapellen. Passend tot op de millimeter en oerdegelijk. Indien u dat wenst ontwerpt onze architect een maatwerk dakkapel voor uw woning. Daarnaast kijken wij als multifunctioneel bouwbedrijf altijd even verder dan onze neus lang. Wij denken bijvoorbeeld mee als het gaat om:

 

 gewenste of noodzakelijke bijkomende aanpassingen of onderhoud
 esthetiek: past de uitstraling van de dakkapel bij uw type woning?
 benodigde vergunningen
 toepassing van materialen
 energiebesparende maatregelen

 

Samen met u zet De Haas Dronten graag uw wensen en de mogelijkheden op een rij. Bel gerust en wij komen graag vrijblijvend bij u langs!

DEEL DIT ARTIKEL

LEES OOK . . .

Duurzaam en energiezuinig bouwen Een korte uitleg over de mogelijk-heden van energiezuinig bouwen Woonconcepten voor de oude dag Meerdere termen zijn er tegen-woordig voor de woning die het mogelijk maakt om . . . Bouwen onder architectuur Als u door een gemiddelde woonwijk rijdt, valt het meestal gelijk al op: veel huizen lijken op elkaar. Dakkapel of dakraam plaatsen Een dakraam of dakkapel is vaak een hele investering maar een waardevolle toevoeging op de leefruimte in huis.