BOUWBEDRIJF DRONTEN

Delen:

Met De Haas heeft u het bouwbedrijf in Dronten gevonden!

Uw missie is geslaagd.

 

Met bouwbedrijf De Haas heeft u de juiste partner gevonden voor de nieuwbouw, verbouw of renovatie van uw woning of bedrijfspand in Dronten. Wij luisteren echt naar uw wensen en staan er om bekend dat wij meedenken. Daag ons gerust uit met uw plannen. Wij verrassen u graag met een perfecte oplossing. Uw opdracht wordt tot door ons tot in de puntjes verzorgd.

 

Ook voor de transformatie of het herbestemming van gebouwen kunt u bij bouwbedrijf De Haas terecht. Wij zijn uw betrouwbare partner die staat voor kennis en kwaliteit. Ons credo is al 40 jaar: afspraak is afspraak. Pas als u tevreden bent, zijn wij het ook. Dat geldt trouwens ook ná de oplevering. Daarom maakt bouwbedrijf De Haas in Dronten nu juist het verschil!

OVERZICHT VAN ONZE RECENTE PROJECTEN

Smederij nieuwbouw villa Dronten

Modern - landelijk

Rietgedekte Villa Dronten

Klassiek ontmoet modern

Nul-op-de-meter woning

Deze prachtige woning wordt gebouwd in Dronten

NobelStaete Almere

Nieuwbouw villa Dronten

Met de inzet van natuurlijke materialen

Mulder Marne

Bedrijfshal Biddinghuizen

Moderne villa Dronten

De stijl van de appelteelt gebouwen van weleer

Moderne uitbouw

Golfresidentie Dronten

Bouwkundig expert in Dronten: De Haas

 

Wij zijn ambachtelijke bouwers met kennis van diverse bouwvormen: houtskelet, beton, industriële bouw en natuurlijk traditioneel (snelbouw en gevelsteen). Wij hebben een voorliefde voor nieuwbouwwoningen onder moderne architectuur. Maar ook voor het type jaren ’30 woning, de notariswoning, een twee-onder-een-kap, de levensloopbestendige woning (of kangoeroewoning) en de energieneutraal woning kunt u bij ons terecht.

 

Wij bouwen geen cataloguswoning. Kiest u voor bouwbedrijf De Haas dan kiest u voor een uniek droomhuis. Dat maatwerk ook betaalbaar kan zijn, leggen wij u graag voor in een persoonlijke gesprek.

Afspraak maken

DHD De Haas

Wilt u graag een offerte voor nieuwbouw, verbouw of een renovatie? Of heeft u een andere vraag voor ons? Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij staan u graag vrijblijvend te woord!

De Haas Dronten
De Amer 2
8253 RC Dronten
info@dehaasdronten.nl
Telefoon (0321) 745050 / 06 55 170 239

    Het veelzijdig bouwbedrijf in Dronten: De Haas

     

    Met meer dan 40 jaar bouwervaring is De Haas voor u het betrouwbaar bouwbedrijf in Dronten om uw woonwensen te realiseren. Van een dakkapel en aanbouw tot villa of zakelijk bouwproject: De Haas werkt uitsluitend met kundig en ervaren personeel die ambacht hoog in het vaandel heeft staan. Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit binnen uw budget. Daarover denken wij graag met u mee. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij nemen graag vrijblijvend uw wensen met u door!