Kantoorpand of bedrijfshal bouwen?

BOUW ZONDER ZORGEN!

de-haas-bedrijfsbouw-left

“De Haas heeft ruime
kennis en ervaring op het gebied van utiliteitsbouw.”

De Haas Dronten: uw partner in bedrijfsbouw

 

Zoekt u een betrouwbare aannemer voor de bouw van uw nieuwe bedrijfspand? Of staat er een uitbreiding, herindeling of restyling van uw huidige bedrijfspand op de planning? De Haas Dronten is uw partner in utiliteitsbouw. Diverse panden in Flevoland en in de regio ver daarbuiten, zijn door ons nieuw gebouwd. Met onze ruime kennis en ervaring kunt u bij ons terecht voor:

 

 Winkelpanden
Kantoorpanden
 Bedrijfshallen
 Stallingen
 Bewaarplaatsen

 

Wij werken samen met diverse architecten zodat wij uw ideën kunnen omzetten in een passend ontwerp. Wij denken met u mee als het gaat om de (praktische) inrichting en functies van uw bedrijfspand, adviseren over materialen, installaties, duurzaamheid en veiligheid en de inzet en aankleding van het buitenterrein. Uw bedrijfspand wordt daarmee ook echt uw visitekaartje!

 

Klik hier voor de diverse voorbeelden van verbouwingen op onze projectpagina.

 

Bouwen van complexe bedrijfspanden

Bij het bouwen of uitbreiden van een bedrijfsgebouw komt behoorlijk wat kijken. Hoe vraag ik een vergunning aan? Wat mag ik bouwen volgens het bestemmingsplan? Wat kan ik bouwen voor mijn budget? Bouwbedrijf De Haas begeleidt u gedurende het bouwproces vanaf idee en ontwerp tot en met de realisatie en de oplevering, inclusief vergunningen, NUTS voorzieningen en terreininrichtingen. Wij zorgen er voor dat uw bedrijfsactiviteiten zoveel mogelijk doorgang vinden. En dat is wel zo handig.

 

Wij hebben ruime ervaring met complexe, grote en bijzondere bedrijfspanden. Van een restaurant gebouwd in het water tot grote productieloodsen voorzien van loadingdocks en kantoren. Iedere bedrijfscategorie vraagt weer een andere benadering. Bij alle utiliteitsprojecten kunt u rekenen op kwaliteit, ervaring en korte doorlooptijden.

 

Bedrijfspand restylen

Twijfelt u over nieuwbouw in verband met de hoge kosten of bent u best tevreden over de huidige locatie? Door het bestaande pand grondig aan te pakken en te restylen voldoet deze weer aan de hedendaagse eisen en krijgt daarmee een nieuwe representatieve uitstraling. Denk aan dakrenovatie, gevel-restyling, interieur-herinrichting of een aangepaste buitenruimte.

 

De Haas Dronten brengt daarnaast bouwtechnische verbeteringen aan, zoals hogere isolatiewaardes of meer daglichttoetreding door het plaatsen van lichtstraten of extra kozijnen. Een restyling zorgt voor meer werkplezier, verhoogt de waarde van uw vastgoed en maakt de uitstraling van het bedrijfsgebouw aantrekkelijker voor (potentiële) klanten.

 

Klik hier voor meer informatie over de garanties van DHD Bouw.

 

Verduurzamen van vastgoed

Het verduurzamen van vastgoed is goed voor het milieu en uw bedrijfsvoering. Als u investeert in energiebesparende maatregelen en hernieuwbare technieken bespaart u op uw energierekening. Daarnaast draagt een duurzaam gebouw bij aan het imago van uw onderneming.

 

Overheid en bedrijfsleven willen bedrijfsgebouwen duurzamer maken. Dit is afgesproken in het Energieakkoord van 2013. Er is een minimumniveau waaraan alle bedrijven moeten voldoen. Dat niveau is beschreven in het Activiteitenbesluit.

 

Meer weten? De rijksdienst voor Ondernemend Nederland heeft een mooie infographic uitgewerkt waarin de verschillende onderwerpen over duurzame huisvesting aan bod komen! Onderstaande animatie wijst u de weg.

GARANTIES
VAN DE HAAS
DRONTEN

logo-bouwend-nl
logo-woningborg

Duurzaam en energiezuinig bouwen Een korte uitleg over de mogelijk-heden van energiezuinig bouwen Woonconcepten voor de oude dag Meerdere termen zijn er tegen-woordig voor de woning die het mogelijk maakt om . . . Bouwen onder architectuur Als u door een gemiddelde woonwijk rijdt, valt het meestal gelijk al op: veel huizen lijken op elkaar. Dakkapel of dakraam plaatsen Een dakraam of dakkapel is vaak een hele investering maar een waardevolle toevoeging op de leefruimte in huis.